Червоний борщ з фрикадельками

15

Один із швидких способів приготування яскравого, ароматного червоного борщу з курячими фрикадельками.

Продукти
  • Буряк — 200 г
  • Морква — 100 г
  • Цибуля — 100 г
  • Картопля — 200 г
  • Капуста — 200 г
  • Вода — 2 л
  • Томатна паста — 2 ст. ложки
  • Олія рослинна — 1 ст. ложка
  • Сіль — 1-2 ч. ложки
  • Лавровий лист — 1-2 шт.
  • Петрушка — 0,5 пучка
  • Для фрикадельок:
  • Фарш з курячого філе — 300 г
  • Яйце (маленьке) — 1 шт
  • Часник — 2 зубки
  • Сіль — 0,25 ч. ложки
  • Перець чорний мелений — 0,25 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати червоний борщ з фрикадельками:

Лук очистити і дрібно нарізати.

Шаг №2

На сковороді розігріти 1 ст. ложку рослинної олії. Обсмажувати цибулю на середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору (10 хвилин).

Шаг №3

Морква очистити, вимити, нашаткувати.

Шаг №4

Буряк очистити, вимити, нашаткувати.

Шаг №5

Налити воду і довести її до кипіння. Викласти цибулю, буряк і морква. Варити при середньому кипінні 10 хвилин.

Шаг №6

Картоплю очистити, вимити, нарізати кубиками.

Шаг №7

Капусту крупно нашаткувати.

Шаг №8

Викласти в киплячу воду картопля

Шаг №9

І відразу ж викласти капусту.

Шаг №10

Перемішати, додати лавровий лист. Посолити. Накрити кришкою і варити 15 хвилин.

Шаг №11

Тепер готуємо фрикадельки. Для цього змішати фарш з курячого філе, яйце, сіль і перець. Видавити в фарш часник. Перемішати.

Шаг №12

Сформувати кульки розміром з волоський горіх.

Шаг №13

У борщ додати томатну пасту, перемішати.

Шаг №14

Викласти м'ясні кульки, акуратно перемішати борщ так, щоб фрикадельки не розвалилися. Варити червоний борщ з фрикадельками ще 10 хвилин.

Шаг №15

Нарізати зелень.

Шаг №16

При подачі червоний борщ з фрикадельками посипати зеленню. Приємного апетиту!

Вгору