Крабовий суп з перцем чилі і кінзою

13 4

Гострий суп готується з крабового м'яса, овочів, кінзи і перцю чилі. Кокосове молоко чудово підкреслює крабовий смак.

Продукти
  • М'ясо краба - 500 г
  • Кокосове молоко - 250 г
  • Перець чилі свіжий (рубаний) - 1 шт.
  • Кінза свіжа (рублена) - 45 г
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Цибуля (рубаний) - 1 шт.
  • Селера черешкова (рубаний) - 1 стебло
  • Часник (подрібнений через прес) - 2 зубки
  • Помідор свіжий (чищений і рубаний) - 1 шт.
  • Бульйон рибний - 1 л
  • Сік одного лайма
  • Сіль - за смаком
  • Часточки лайма для сервірування
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати крабовий суп з перцем чилі і кінзою:

1. У великій чавунній каструлі на повільному вогні розігріти оливкову олію. Висипати цибулю, селеру, готувати, помішуючи, близько 5 хвилин, до злегка м'якого стану. Потім додати часник і чилі, готувати ще пару хвилин.

2. Додати в каструлю помідор і половину кінзи. Готувати, помішуючи, близько 3 хвилин. Потім налити бульйон. Довести масу до кипіння, варити суп 5 хвилин.

Шаг №2

3. Викласти в каструлю крабове м'ясо, налити кокосове молоко, готувати крабовий суп на повільному вогні 5 хвилин. Якщо суп вийшов дуже густим, то при бажанні можна додати трохи води.

4. Ввести в крабовий суп сік лайма і решту кінзу. Посолити і поперчити суп по смаку.
Подавати крабовий суп в порційних тарілках з часточками лайма.

Вгору