Котлети свинячі, смажені в панірувальних сухарях

11

А не приготувати нам на обід смачні смажені котлети в паніровці? Це просто. Але як смачно.

Продукти
  • Фарш свинячий — 600 г
  • Сухарі панірувальні — 0,5 склянки
  • Борошно пшеничне — 2 ст. ложки, Молоко — 2 ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Часник — 1-3 зубчики (за смаком)
  • Яйця — 1 шт.
  • Масло рослинне (жир для смаження) — 100 мл (скільки піде)
  • Улюблені спеції — за смаком
  • Перець — 1 щіпка
  • Сіль — 0,5 ст. ложки (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для котлет в паніровці з сухарів перед вами.

Шаг №2

Як смажити котлети в сухарях:

Фарш викласти в миску.

Шаг №3

Часник очистити, пропустити через часникодавку.

Шаг №4

У фарш покласти збите яйце.

Шаг №5

Додати молоко, борошно, потовчений часник, цибулю, сіль і спеції.

Шаг №6

Дуже ретельно вимісити фарш.

Шаг №7

Обробити однакові котлетки, обваляти кожну з них у панірувальних сухарях.

Шаг №8

Розігріти сковороду, додати рослинне масло (або жир) близько 30 мл. В гаряче масло викласти підготовлені котлети. Смажити котлети в панірувальних сухарях 15-20 хв під кришкою, у великій кількості жиру на невеликому вогні. Тобто спочатку смажити з одного боку 7-10 хвилин.

Шаг №9

А потім перевернути і смажити з іншого боку 7-10 хвилин.

Шаг №10

Жир після смаження кожній порції зливати, щоб котлети не пригоріли. Так все посмажити котлети.
Котлети свинячі, смажені в панірувальних сухарях готові.

Шаг №11

Подавати свинячі котлети в паніровці з смаженою картоплею, гречкою, пюре.
Приємного апетиту!

Вгору