Котлети, паніровані насінням

9 6 40 хв. 40 хв.

Котлети - це м'ясне блюдо, яке поєднується майже з будь-яким гарніром. Їх можна подавати з картоплею, локшиною, будь кашами, а також просто покласти на хліб і з'їсти як бутерброд. Традиційно котлети в паніровці роблять у сухарях, але я сьогодні вирішила порушити традиції і зробити оригінальну паніровку з смажених насіннячок.

Продукти
  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйця - 2 шт
  • Молоко - 3 ст.л.
  • Насіння соняшника чищені - для панірування
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Рослинна олія для смаження
Покрокове приготування
1 Котлети, паніровані насінням, шаг 1

Як приготувати котлети в паніровці з насіння:

Цибулю і часник очистіть, помийте і поріжте на шматочки, розміром, щоб поміщалися в шийку м'ясорубки.

:)
2 Котлети, паніровані насінням, шаг 2

М'ясо перекрутіть на м'ясорубці, попередньо помивши, очистивши від плівки і зайвого жиру. Також перекрутіть цибулю і часник.

3 Котлети, паніровані насінням, шаг 3

У фарш додайте яйця, молоко, сіль, перець і все ретельно перемішайте.

4 Котлети, паніровані насінням, шаг 4

Чищені насіння соняшника злегка підсмажте і остудіть.

5 Котлети, паніровані насінням, шаг 5

Насіння покладіть на дошку і злегка побийте молоточком. Вони повинні вийде різної форми: цілі, половинки, крихта.

6 Котлети, паніровані насінням, шаг 6

Сформуйте котлетку і обваляйте її з обох сторін в насінні.

7 Котлети, паніровані насінням, шаг 7

Ось так котлета в паніровці повинна виглядати.

8 Котлети, паніровані насінням, шаг 8

Тепер обсмажте котлети в паніровці в рослинному маслі з двох сторін.
Тільки будьте обережні, щоб насіння не пригорали, а взяли рум'яно-золотистий колір.

Вгору