Котлети з курячих сердечок

10

Готуємо смачні котлети з курячих сердечок з курячим філе.

Продукти
  • Курячі сердечка — 500 г
  • Куряче філе — 250 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Часник — 2 шт.
  • Хліб білий — 3 скибки
  • Часник — 2-3 зубчики
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Масло рослинне — 30 мл
Покрокове приготування

Шаг №1

Сердечка і філе вимити. Філе розрізати на шматочки.

Шаг №2

Очистити цибулю і часник. Цибулю вимити, розрізати на частини.

Шаг №3

Пропустити через м'ясорубку курячі сердечка, філе, цибулю, часник і хліб. До фаршу додати яйце, сіль і перець.

Шаг №4

Фарш ретельно перемішати.

Шаг №5

Мокрими руками сформувати котлети. За бажанням можна обваляти в борошні або панірувальних сухарях.

Шаг №6

Включити духовку.
Розігріти сковороду, налити рослинне масло. У гаряче масло викласти котлети, обсмажити до золотистої скоринки. Приблизно по 3 хвилини з кожного боку.

Шаг №7

Викласти котлети в казанок. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

Шаг №8

Котлети з курячих сердечок готові.
Приємного апетиту!

Вгору