Котлети Естонські

10

Незвичайні і дуже смачні котлети з курки та печериць. Саме в цьому варіанті - змішаного фаршу - курячі котлети набагато смачніше, ніж їх побратими курячі зрази з грибами.

Продукти
  • Печериці - 350г
  • Куряче філе або фарш - 500г
  • Горіхи волоські очищені - 200 г
  • Яйця - 2
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Майонез - 1 ст. ложка
  • Сіль
  • Перець
  • Рослинна олія
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати курячі котлети з грибами:
Гриби помити, витерти насухо. Куряче філе помити і обсушити паперовими серветками. Горіхи подрібнити на роторної тертці.

Шаг №2

Гриби нарізати дрібними кубиками. Філе перемолоти на м'ясорубці.

Шаг №3

Гриби, курячий фарш і горіхи перемішати, додавши сіль, перець, борошно, майонез і яйця.

Шаг №4

З приготованого фаршу сформувати котлети. Щоб зручніше було формувати котлети з в'язкого фаршу, змочіть руки водою. Обсмажте курячі котлети на олії.

Шаг №5

На гарнір до цих котлет дуже підходить широка локшина або картоплю.
Рецепт від Ельвіри Сеиткакалиловой.
Приємного апетиту!

Вгору