Корейка, запечена в духовці

3

Класичний рецепт приготування корейки в духовці, з мінімальною кількістю спецій.

Продукти
  • Корейка яловича (ребра з м'ясом) — 3 кг
  • Сіль — 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений — 1,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Корейка, запечена в духовці? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів.

2. Корейку з усіх боків натерти сіллю і перцем.

3. Перекласти м'ясо на промаслений лист і обв'язати кулінарною ниткою кожне реберце, щоб корейка зберегла свою форму під час запікання (фото 1).

4. Помістити м'ясо в духовку, запікати приблизно 2 години (температура на градуснику для м'яса повинна досягти 70 градусів).

5. Дістати м'ясо з духовки, перекласти на обробну дошку, дати відпочити 10 хвилин, а потім порізати скибочками.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Вгору