Корейка на грилі

8

Корейка під гірчичним маринадом готується на грилі.

Продукти
  • Свиняча корейка на кістці — 6 стейків на реберцях (приблизно 2 кг)
  • Гірчиця діжонська — 0,25 склянки
  • Петрушка свіжа (рублена) — 0,25 склянки
  • Чебрець свіжий (рубаний) — 1 ст. л.
  • Розмарин свіжий (рубаний) — 1 ст. л.
  • Шавлія свіжий (рубаний) — 1 ст. л.
  • Часник (рубаний) — 4 зубки
Приготування

Як робити: Корейка на грилі? Дуже просто читайте далі...

1. З корейки зрізати жир. У м'ясо вставити градусник. Змастити корейку гірчицею. Змішати петрушку, чебрець, розмарин, шавлія, часник, 1/2 ч. ложки солі і 1 / 4 ч. ложки перцю. Посипати цією сумішшю корейку.

2. Включити гриль для попереднього розігріву. Викласти корейку на решітку, під неї поставити глибоке деко. Накрити м'ясо фольгою. Накрити гриль кришкою, готувати м'ясо 1,5-1,75 години, поки температура на градуснику не підніметься до 75 градусів.

3. Зняти м'ясо з гриля, дати відпочити 15 хвилин. Потім порізати м'ясо на порційні реберця і можна подавати.

Вгору