Копчена сьомга з вершковим сиром

9 4 20 хв. 45 хв.

Симпатична закуска з копченої сьомги з вершковим сиром до свята або просто хорошого настрою. Гостренькі начинка для рибних рулетиків - вершковий сир з хріном і лимоном.

Продукти
  • Вершковий сир (кімнатної температури) - 200 г
  • Хрін (білий, пастоподібний) - 2 ст. л.
  • Сьомга копчена - 300 г
  • Сік 1 лимона
  • Сіль (краще морська)
  • Перець чорний мелений
  • Хліб житній - 3-4 скибочки
  • Салатні листя - за смаком
  • Часточки лимона - за смаком
Приготування

Як робити: Копчена сьомга з вершковим сиром? Дуже просто читайте далі...

1. Вершковий сир перемішайте з хріном і вичавленим соком лимона. Додайте сіль і перець.

2. Копчену сьомгу наріжте тонкими широкими пластами-прямокутниками і викладіть на пергамент. Рівномірно змастіть приготованою сумішшю.

3. Поверніть сьомгу з вершковим сиром у вигляді рулетів, починаючи з більш вузької сторони. Оберніть рулети пергаментом і щільно загорніть краю, щоб вийшла «ковбаска». Охолодіть протягом 20-30 хвилин.

4. Скибочки хліба наріжте квадратиками. Рибні рулети наріжте маленькими рулетиками і викладіть їх на шматочки хліба. Подавайте сьомгу з вершковим сиром з часточками лимона і зеленим салатом.

Приємного апетиту!

Вгору