Кокосове печиво з начинкою

12 20 хв.

Таке апетитне кокосове печиво з начинкою з крему та джему відмінно підійде для святкового столу.

Продукти
  • Для печива:
  • Борошно — 225 г
  • Розпушувач — 1 ч. л.
  • Заварний крем в порошку (магазинний) — 30 г
  • Кокосова стружка — 50 г
  • Масло вершкове — 125 г
  • Цукор — 100 г
  • Молоко — 60 г
  • *
  • Для крему:
  • Масло вершкове (розм'якшене) — 90 г
  • Цукрова пудра — 100 г
  • Молоко — 3 ч. л.
  • Кокосова стружка — 2 ст. л.
  • Джем малиновий — 110 г
Приготування

Як робити: Кокосове печиво з начинкою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати кокосове печиво з начинкою:

. Включити духовку для попереднього розігріву до 180 градусів. Застелити пергаментом три великі дека.

2. Приготувати печиво. У великій мисці змішати борошно, розпушувач, порошок заварного крему і кокосову стружку.

3. В окремій мисці збити вершкове масло з цукром до пишного стану. Продовжуючи збивати на слабкою швидкості, поступово ввести молоко та сухі інгредієнти. З отриманого тіста сформувати 40 маленьких кульок і викласти їх на підготовлені листи на відстані 2,5 один від одного. Виделкою злегка придавити. Помістити деко в розігріту духовку, випікати печиво 15-20 хвилин, до золотистого кольору.

4. Дістати печиво з духовки, дати злегка охолонути. Перекласти на решітку, дати повністю охолонути.

5. Приготувати крем. Вершкове масло збити з цукровою пудрою до пишної маси. Ввести молоко і кокосову стружку.

6. Половину печива змастити кремом, а другу половину джемом, з'єднати половинки і кокосове печиво з начинкою готово.

Вгору