Кава по-льежски

6 1

Так традиційно готують каву в бельгійському місті Льєж. Божественно смачний напій.

Продукти
  • Кава еспресо (свіжозварений) - 250 г
  • Вершки жирні - 100 г
  • Цукрова пудра - 1 ст. л.
  • Женевер (джиневер) (Genever) (бельгійський алкогольний напій, схожий з джином) - 25-45 р
  • Лікер Крем де какао» (Creme de Cacao) - 45 г
  • Какао-порошок - 1 ч. л.
Покрокове приготування

Шаг №1

1. Вершки збити з цукровою пудрою до пишної стійкої маси.

2. Високий стакан підігріти в мікрохвильовій печі.

3. Налити в склянку женевер і крем де какао, зверху налити каву, акуратно перемішати.

Шаг №2

4. Акуратно викласти на кавовий напій збиті вершки.

5. Посипати вершки какао порошком. Подавати напій відразу ж.

Вгору