Кнедлі з м'ясом

11

Це така смакота - картопляні кнедлі з м'ясною начинкою.

Продукти
  • Для кнедлей:
  • Картопля, зварений у мундирі " - 3 шт.
  • Борошно - 300 г
  • Яйця - 1 шт
  • Молоко - 2-3 ст. ложки
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Фарш з вареної свинини - 120-150 г
  • Для заправки:
  • Сало - 70 г
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт
  • Зелень
  • Сметана (за бажанням)
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати кнедлі картопляні з м'ясом:

У фарш додаємо сіль і перець за смаком.

Шаг №2

Картоплю чистимо і прокручуємо на м'ясорубці, додаємо яйце, сіль, молоко, і поступово борошно. Замішуємо м'яке тісто для кнедлей, не липнущее до рук.

Шаг №3

Робимо з нього невеликі батони, які ріжемо на однакові шматочки. З шматочків на долоні робимо коржик, кладемо фарш, заліплюємо і скачуємо кульку-кнедлик.

Шаг №4

Підготовлені кнедлі варимо у великій кількості підсоленої води 8-10 хвилин. Обов'язково заважаємо дерев'яною лопаткою, щоб кнедлі не прилипли до дна каструлі. Виймаємо готові кнедлі шумівкою.
Для заправки дрібно наріжемо сало. Шкварки можна прибрати, а на жирі підсмажити порізану цибулю.

Шаг №5

Заправляємо кнедлі смаженою цибулею, посипаємо порізаною зеленню і перцем.
Приємного апетиту!

Вгору