Журавлинний мус з холодильника

Нет фото
3 15 хв. 120 хв.

Мус з журавлини і манки простий у приготуванні, але головне - там зберігається багато вітамінів, які містить журавлина. Його можна подавати дорослим, прикрасивши креманку з нагоди, а головне - цей рецепт оцінить кожен дитина...

Продукти
  • Журавлина (або будь-які інші ягоди) - 300 г
  • Манна - 100 гр
  • Цукор - 250 г
  • або мед - 150 г (кількість залежить від ваших уподобань до солодкого)
  • Вода кип'ячена - 400 мл
Приготування

Як робити: Журавлинний мус з холодильника? Дуже просто читайте далі...

1. Журавлину розім'яти в неокисляемой посуді (скляному, емальованому).

2. Додати розім'яті ягоди 100 мл кип'яченої води і віджати сік.

3. Вичавки залити водою (300 мл), додати цукор і прокип'ятити, після чого процідити відвар, а виварені вичавки викинути.

4. В проціджений відвар додати манну крупу і варити на невеликому вогні, помішуючи. Повинно вийти щось на зразок густої каші.

5. Коли каша охолоне, додати в неї сік і добре збити. Маса посвітлішає і збільшиться в об'ємі.

6. Готовий мус розкласти по порційних формочках і поставити в холодильник на пару годин.

Вгору