Журавлина з цукром

4 30 хв. 30 хв.

Цей рецепт журавлини цукрі відмінний вибір для заготівлі журавлини на зиму. Ягоди збережуть максимум вітамінів, так як такий спосіб приготування не вимагає варіння і стерилізації.

Продукти
  • Журавлина — 1 кг
  • Цукор — 1,5-2 кг
Покрокове приготування
1 Журавлина з цукром, шаг 1

Продукти для рецепта перед вами.

:)
2 Журавлина з цукром, шаг 2

Приготування журавлини з цукром:
Великі зрілі ягоди переберіть і добре промийте в друшляку.

3 Журавлина з цукром, шаг 3

Потім ягоди пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в каструлі (мисці) дерев'яним товкачем.

4 Журавлина з цукром, шаг 4

У миску до ягодам додайте цукор.

5 Журавлина з цукром, шаг 5

Отримане пюре ретельно перемішайте з цукром.

6 Журавлина з цукром, шаг 6

Баночки добре промийте содою і витріть на сухо чистим рушником.

7 Журавлина з цукром, шаг 7

Потім журавлину з цукром перекладіть в банки.

8 Журавлина з цукром, шаг 8

Зверху масу засипте цукром (1-2 ч. ложки).

9 Журавлина з цукром, шаг 9

Потім закрийте чистими сухими кришками або зав'яжіть пергаментом.
Зберігайте журавлину з цукром в темному, холодному місці.
Приємного апетиту!

Вгору