Журавлина з цукром

4 30 хв. 30 хв.

Цей рецепт журавлини цукрі відмінний вибір для заготівлі журавлини на зиму. Ягоди збережуть максимум вітамінів, так як такий спосіб приготування не вимагає варіння і стерилізації.

Продукти
  • Журавлина — 1 кг
  • Цукор — 1,5-2 кг
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для рецепта перед вами.

Шаг №2

Приготування журавлини з цукром:
Великі зрілі ягоди переберіть і добре промийте в друшляку.

Шаг №3

Потім ягоди пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в каструлі (мисці) дерев'яним товкачем.

Шаг №4

У миску до ягодам додайте цукор.

Шаг №5

Отримане пюре ретельно перемішайте з цукром.

Шаг №6

Баночки добре промийте содою і витріть на сухо чистим рушником.

Шаг №7

Потім журавлину з цукром перекладіть в банки.

Шаг №8

Зверху масу засипте цукром (1-2 ч. ложки).

Шаг №9

Потім закрийте чистими сухими кришками або зав'яжіть пергаментом.
Зберігайте журавлину з цукром в темному, холодному місці.
Приємного апетиту!

Вгору