Полуниця в бальзамічний сиропі

5

Полуницю з цукром і бальзамічним оцтом можна подати як самостійний десерт або з шматочками бісквіту.

Продукти
  • Полуниця свіжа (різана скибочками) — 900 г
  • Цукор — 1 ст. л.
  • Оцет бальзамічний — 2 ч. л.
  • Базилік, листя свіжі — 8-10 шт.
  • Вершки збиті для сервірування
Приготування

Як робити: Полуниця в бальзамічний сиропі? Дуже просто читайте далі...

1. У великій мисці перемішати полуницю з цукром і оцтом. Дати постояти при кімнатній температурі 30 хвилин.

2. Перед подачею листя базиліка порізати тонкою соломкою.

3. Полуницю викласти у 4 сервірувальні тарілки, прикрасити базиліком. Ще добре подати цей полуничний десерт на скибочках бісквіта. Прикрасити збитими вершками.

Вгору