Полунично-динне морозиво

6

Морозиво готується із замороженої полуниці і дині, з додаванням меду, цитрусової води і молока.

Продукти
  • Полуниця заморожена — 1 склянка
  • Диня (рубана) — 1 склянка
  • Сік апельсиновий — 1 / 3 склянки
  • Молоко — 0,25 склянки
  • Мед — 1 ст. л.
  • Вода солодка цитрусова — 1 склянка
  • *
  • Крім продуктів:
  • Пластикові одноразові стаканчики — 12 шт.
  • дерев'яні Палички — 12 шт.
Приготування

Як робити: Полунично-динне морозиво? Дуже просто читайте далі...

1. У блендері змішати полуницю, диню, апельсиновий сік, молоко і мед. Подрібнити до однорідності. Додати цитрусову воду, добре перемішати.

2. Перелити вміст блендера в пластикові стаканчики, накрити фольгою, гострим ножем зробити невеликі отвори в фользі і вставити в них дерев'яні палички. Помістити стаканчики в морозильну камеру мінімум на 4 години, до повного замерзання морозива.

Вгору