Полунично-банановий сорбет з йогуртом

ДУЖЕ СМАЧНИЙ РЕЦЕПТ ФРУКТОВОГО СОРБЕТУ З ЙОГУРТОМ

Продукти
  • Інгредієнти:
  • 200 г бананів в очищеному вигляді (краще перезрілих)
  • 200 р полуниці (замороженої або свіжої)
  • 150 г натурального йогурту без добавок
  • 50 г цукрової пудри
  • 1 ст. л. лимонного соку
Покрокове приготування

Шаг №1

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ

Шаг №2

Дістати банани і полуницю з морозилки, покласти в ємність. Залишити при кімнатній температурі приблизно на 10-15 хвилин, не більше.
Підготувати йогурт, пудру і лимонний сік, щоб все було під рукою.

Шаг №3

Недовго розім'яти з допомогою заглибного блендера полуницю з бананами.

Шаг №4

Шаг №5

Відразу ж додати йогурт, цукрову пудру і лимонний сік.

Шаг №6

Швидко збити до однорідності і відразу ж поставити в морозилку.

Шаг №7

Заморожувати 2-3 години, щогодини, добре опрацьовуючи суміш блендером.

Шаг №8

Коли маса буде добре тримати форму і перемішуватися з великим трудом, тоді перекласти її в закриту ємність і остаточно заморозити.
Сорбет дістати з морозилки за 10-15 хвилин до подачі, потім зробити ложкою для морозива кульки.
Полунично-банановий сорбет з йогуртом має легкий фруктовий смак, містить дуже мало калорій і відмінно освіжає в жарку погоду.

Вгору