Класичні американські панкейкі

10

Спокусливо пахне башточка з млинчиків, политих солодким кленовим сиропом або медом... Це варто спробувати!

Продукти
  • Яйця - 3 шт
  • Кефір - 350 мл
  • Масло вершкове розтоплене - 3 ст. ложки
  • Борошно - 1,5 склянки
  • Розпушувач - 1 ч. ложка
  • Сіль - 0,75 ч. ложки
  • Цукор -1 ст. ложка
  • Для подачі (за бажанням):
  • Сироп кленовий
  • Мед
  • Масло вершкове
Покрокове приготування
1 Класичні американські панкейкі, шаг 1

Як приготувати американські панкейкі:

Борошно просіяти.

:)
2 Класичні американські панкейкі, шаг 2

Відокремити білки від жовтків.

3 Класичні американські панкейкі, шаг 3

Жовтки збити добіла.

4 Класичні американські панкейкі, шаг 4

Влити до жовтків кефір.

5 Класичні американські панкейкі, шаг 5

Додати розтоплене вершкове масло.

6 Класичні американські панкейкі, шаг 6

До борошна додати інші сухі інгредієнти.

7 Класичні американські панкейкі, шаг 7

Влити кефірно-яєчну суміш.

8 Класичні американські панкейкі, шаг 8

Змішати віночком до однорідності.

9 Класичні американські панкейкі, шаг 9

Білки збити в круту піну.

10 Класичні американські панкейкі, шаг 10

Перекласти білки в тісто.

11 Класичні американські панкейкі, шаг 11

Лопаткою акуратно перемішати до однорідного стану.

12 Класичні американські панкейкі, шаг 12

Розігріти суху сковороду. На середину викласти ложку тесту. Розрівняти його, формуючи млинець.

13 Класичні американські панкейкі, шаг 13

Випікати панкейк приблизно 3 хвилини, поки зверху не з'являться бульбашки.
Потім за допомогою лопатки перевернути млинець і випікати панкейк з іншого боку ще 2 хвилини (до золотистого кольору).

14 Класичні американські панкейкі, шаг 14

Готовий млинець (панкейк) викласти на тарілку. Точно так само випікати інші панкейкі.

15 Класичні американські панкейкі, шаг 15

При бажанні готові панкейкі можна подати з вершковим маслом або полити солодким кленовим сиропом або рідким медом. Подавати панкейкі американські відразу ж.
Приємного апетиту!

Вгору