Китайський суп з локшиною, куркою, овочами, креветками

12

Суп з яєчною локшиною, фаршем з рубаною курки, овочами.

Продукти
  • Яєчна локшина - 100 г
  • Куряче філе - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 50 г
  • Болгарський перець - 50 г
  • Цибуля-порей - 10 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Арахіс - 3 г
  • Морква - 50 г
  • Креветка коктейльна - 20 г
  • Печериці - 50 г
  • Корінь імбиру - 1 см
  • Соєвий соус - 50 мл
  • Насіння кунжутне - 1 ст. ложка
  • Цукор - 2-3 ч.л.
  • Лимон (сік) - 1 зубчик (20 г)
  • Бульйон (овочевий або курячий)
Приготування

Як робити: Китайський суп з локшиною, куркою, овочами, креветками? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати китайський суп з локшиною:

1. Відварюємо локшину близько трьох хвилин, промиваємо і відкладаємо вбік.

2. Змішуємо соєвий соус з цукром і лимонним соком, додаємо кунжут, підсмаженого на сухій сковороді, і виливаємо цю суміш в макарони. Перемішуємо і даємо помариноваться, поки будемо займатися приготуванням супу.

3. Куряче філе нарізав на смужки як можна тонше, і потім дрібно порубав їх поперек.

4. Обсмажуємо трохи дрібно нарізаної цибулі до прозорості, потім додаємо м'ясо, смажимо на великому вогні, постійно помішуючи. Додав свіжомеленого чорного перцю і трохи солі. Обсмажуємо швидко і недовго, фарш не повинен бути сухим.

5. Нарізаємо цибулю ріпчаста, порей, моркву, печериці, імбир, перець болгарський, і обсмажуємо все на великому вогні.

6. Далі збираємо суп: в тарілку викладаємо локшину, по краях - купки фаршу і овочів, викладаємо креветки, заливаємо курячим або овочевим бульйоном (кількість бульйону залежить від вашого смаку, я зробив погустіше).

7. Посипаємо китайський суп з локшиною обсмаженою і подрібненим арахісом, зеленою цибулею. Ще нарізав тоненько лист норі, на прикрасу. Можна посипати кінзою.

Китайський суп з локшиною готовий. Приємного апетиту!

Вгору