Китайський рибний суп

10 4

Китайська рибний суп готується з рибних фрикадельок з додаванням скляній бобової локшини.

Продукти
  • Риба типу тріски, хека, пікші (філе без кісток) - 450 г
  • Борошно рисова - 1-2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • *
  • Для супу:
  • Бульйон рибний або курячий - 1,5 л
  • соєвий Соус - 1-2 ст. л.
  • Гірчиця листова (свіжі порізані листя) - 4-6 шт.
  • Локшина з бобів маш - 90 г
  • *
  • Для сервіровки:
  • Цибуля зелена (різаний) - 2 шт.
  • Перець чилі червоний (нарізаний смужками) - 1 шт.
  • Кінза свіжа (дрібно рубана) - за смаком
Приготування

Як робити: Китайський рибний суп? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати китайський рибний суп:

1. Локшину замочити в гарячій воді, залишити до м'якого стану. Філе риби подрібнити в кухонному процесорі або пропустити через м'ясорубку. Додати 4 столові ложки води, посолити і поперчити рибний фарш за смаком. Додати у фарш рисове борошно, добре перемішати і сформувати невеликі кульки.

2. У каструлі довести до кипіння бульйон, додати соєвий соус за смаком. Викласти в киплячий бульйон рибні фрикадельки і варити близько 5 хвилин. Додати подрібнене листя гірчиці, готувати китайський рибний суп ще близько 1 хвилини.

3. Готову локшину викласти в 6 порційних тарілок. Дістати з каструлі фрикадельки і викласти їх на локшину, залити бульйоном. Посипати китайський рибний суп зеленою цибулею, перцем чилі і кінзою. Подавати рибний суп відразу ж.

Вгору