Кіш з цибулею, сиром і беконом

12

Кіш готується в пісочному коржі, в якості начинки використовуються яйця з беконом, цибулею і сиром.

Продукти
  • Тісто пісочне - 1 корж
  • Сир твердий (подрібнений на тертці) - 180 г (1,5 склянки)
  • Бекон - 8 скибочок
  • Цибуля ріпчаста середнього розміру (нарізаний півкільцями) - 1 шт.
  • Яйця (злегка збиті) - 4 шт.
  • Вершки 10% - 1 склянка
  • Молоко - ¾ склянки
  • Сіль - ¼ ч. л.
  • Мускатний горіх мелений - 1/8 ч. л.
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Помідор (нарізаний шматочками) для сервірування
  • Петрушка свіжа для сервірування
Приготування

Як робити: Кіш з цибулею, сиром і беконом? Дуже просто читайте далі...

1. Пісочний корж випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів.

2. Тим часом у великій сковороді на середньому вогні обсмажити бекон з усіх боків до хрусткого стану. Бекон перекласти на паперовий рушник, жир злити, залишивши в сковороді тільки 2 столові ложки. Бекон порізати дрібними шматочками, відкласти в сторону.

3. У сковороду з жиром викласти цибулю і смажити на середньому вогні, помішуючи, близько 5 хвилин, до м'якого стану, але не допустити зміни в кольорі. Злити жир.

4. У мисці середнього розміру з'єднати яйця, вершки, молоко, сіль і мускатний горіх, злегка збити. Ввести смажену цибулю і нарізаний бекон. В іншій мисці змішати сир з борошном (фото 1). Викласти сир в яєчну суміш.

5. В гарячий корж вилити яєчну суміш. Накрити конструкцію фольгою (фото 2) і помістити в розігріту духовку на 45-55 хвилин, до чистого ножа при проколі середини (фото 3). Перед подачею дати готовому кишу відпочити хвилин 10. Подавати кіш з помідорами і петрушкою.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2.

Шаг №3

Фото 3.

Вгору