кім ча

Краса НА СТІЛ

Продукти
  • Склад рецепта блюда
  • Китайська довга капуста: 1шт
  • Цибуля зелена: 4 шт
  • Часник: 1 зубчик
  • Перець чилі сушений 1 шт
  • Імбир свіжий: 1 ч.л.
  • Сіль: 3 ст. л
Приготування

Як робити: кім ча? Дуже просто читайте далі...

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ як приготувати Кім Чі (Чим Ча).

А ось ще одне доповнення до столу. Гостра (вогняна) капуста. Сама по собі Кім Чі не є їжею, тому що окремо від усього її є неможливо. Але ось як доповнення до м'яса і закуска до горілки вона йде дуже добре. Скажу по секрету, якщо з'їсти перед возоиянием шматочок Кім Чі, то сп'яніння настає повільно, зате апетит розігрується не на жарт.

Отже, кулінарний рецепт. Січемо капусту на квдратики, розміром 2,5х2,5 див. Посипаємо посічену капусту дво ма столовими ложками солі, добре перемішуємо злегка віджимаючи і залишаємо на п'ятнадцять хвилин. А поки зелений лук ріжемо на шматочки 2,5-3 см завдовжки.

Добре промиваємо капусту, в декількох водах і відкидаємо її на друшлаг, щоб вода скла. Дрібно рубаємо часник, сухий перець чилі і імбир. Чим дрібніше - тим краще. Засипаємо всім цим капусту, додаємо столову ложку солі і заливаємо водою так, щоб вона покрила вміст банки приблизно на висоту першого суглоба вказівного пальца.Накрываем кришкою і ставимо для бродіння на кілька днів. КАпусту необхідно пробувати кожен день. Коли ви переконаєтеся, що кислоти вже достатньо, то перенесіть банку в холодильник і залиште її там ще на два тижні. Цей рецепт розрахований на 1 літр Кім Чі.

Вгору