КЕТЧУП ;ПАЛЬЧИКИ ОБЛИЖЕШ;

Нет фото

Інгредієнти: -3 кг помідор -0.5 кг яблук -0.25 кг цибулі

Продукти
  • Інгредієнти:
  • -3 кг помідор
  • -0.5 кг яблук
  • -0.25 кг цибулі
Приготування

Як робити: КЕТЧУП ;ПАЛЬЧИКИ ОБЛИЖЕШ;? Дуже просто читайте далі...

Кетчуп «Пальчики оближеш»

Інгредієнти:

-3 кг помідор

-0.5 кг яблук

-0.25 кг цибулі

Все нарізати і варити, поки цибуля не стане м'яким. Подрібнити блендером і варити до бажаної густоти, я варила хвилин 50.

До закінчення варіння додати сіль 1.5 ст. л., 1,5 склянки цукру, не забуваємо помішувати, а то пригорить, перець червоний, чорний мелений за смаком, 50 г яблучного оцту, зняти з вогню, розлити по банках і закатати.

Ну й пофантазувати можна, я в перший раз варила з солодкими яблуками — вийшов «Краснодарський» соус з мого дитинства, якби ще помідори від шкірки очистила, то взагалі не відрізнити, але мені було лінь.

Другий раз з кислими яблуками — натуральний «Хайнс».

У третій я вже душеньку відвела, додала 1 головку часнику, поклала суміш перців чорного, червоного, білого і рожевого, ледве у чоловіка ложку відібрала, з'їв би всю каструлю. Ми вже літра 3 з'їли, відчуваю до зими не доживуть мої баночки.

Приємного апетиту!

Вгору