Кесаділья з квасолею

11 4

Кесаділья — мексиканська фарширована коржик. Склад начинки може бути найрізноманітніший, але обов'язковим інгредієнтом є гострий сир.

Продукти
  • Квасоля чорна консервована (промита) — 420 г
  • Коржі тортильї діаметром 20 см — 4 шт
  • Помідори свіжі (рубані) — 2 склянки
  • гострий Сир (можна суміш гострих сирів) (подрібнений на тертці) — 90 г
  • Олія оливкова — 1 ст. л.
  • Часник консервований (подрібнений) — 1,5 ч. л.
  • Кінза свіжа (рублена) — 0,5 склянки
  • Олія рослинна
  • *
  • Для сальси:
  • Кукурудзяні зерна заморожені — 1 склянка
  • Кінза свіжа (рублена) — 0,5 склянки
  • Сік лайма — 2 ст. л.
  • Часник консервований (подрібнений) — 0,5 ч. л.
  • Перець болгарський червоний (дрібно рубаний) — 1 шт.
Приготування

Як робити: Кесаділья з квасолею? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати кесаділью з квасолею:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів.

2. У великій сковороді на середньому вогні розігріти оливкову олію, викласти 1,5 ч. ложки часнику, готувати, помішуючи, близько 30 секунд. Потім додати подрібнені помідори, 0,5 склянки кінзи і квасоля, готувати, помішуючи, до випаровування рідини, приблизно 5 хвилин.

3. Коржі викласти на деко, змащене рослинним маслом. На одну половину кожної коржі викласти по 1/2 склянки квасолевої суміші і 3 ст. ложки сиру, накрити другою половинкою коржі (фото 1). Змастити зверху олією. Помістити деко в розігріту духовку, готувати кесаділью з квасолею до золотистого кольору тортильї, близько 3-5 хвилин.

4. Кожну фаршировану тортилью акуратно порізати на 3 скибочки.

5. Приготувати сальсу. У невеликому сотейнику змішати кукурудзу, кінзу, сік лайма, часник, болгарський перець, на сильному вогні довести до кипіння, готувати, помішуючи, близько 2 хвилин.

Подавати кесаділью з квасолею і сальсою відразу ж.

*

Замість коржів тортилий для кесадільї можна використовувати лаваш, в такому випадку форму виберіть довільну.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Вгору