Казан кабоб Узбецький (баранина з картоплею)

Нет фото
6 140 хв.

Соковита баранина з картоплею. Моє улюблене блюдо. Я сам кухар, але таке блюдо, такий смак, не пробував за свої 29 років. Раджу любителям м'яса. Якщо хочете соковитіше, картоплю кладіть під м'ясо. Якщо хочете зажаристое страву, то кладіть м'ясо під картоплю.

Продукти
  • Баранина - 2 кг
  • Картопля - 1 кг
  • Курдючний жир - 250 г
  • Цибуля - 200 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Приготування

Як робити: Казан кабоб Узбецький (баранина з картоплею)? Дуже просто читайте далі...

Беремо баранину, ребро або ті частини, які складаються з кісток і м'яса з помірним жиром. Розрізаємо на шматки по 120-150 р.

холодний казан кладемо тонко нарізаний курдючний жир. Зверху жиру кладемо приготовану картоплю. І зверху картоплі - шматки м'яса, так, щоб м'ясо перекрило всю картоплю. Додамо цибуля ріпчаста, потім посолити, поперчити чорним меленим перцем і посипаючи насінням кунжуту.

Накриємо кришкою так, щоб щільно закрити казан. Ставимо на газ. Вогонь повинен бути помірно великим. Як почне казан шипіти, газ зменшуємо до мінімуму. Приблизно через 2 години блюдо готове.

Вгору