Кавказьке мохіто

5 25 хв. 30 хв.

Кавказьке мохіто з'явилося у 2 столітті до н.е. в Азербайджані. Сеймур Ахмедов знайшов в гробниці чучу.

Продукти
  • м'ята - 25 Г
  • лимон - половина
  • гаряча вода - 100 МЛ
  • газована вода - 120 МЛ
  • трубочка - 1 штука
Приготування

Як робити: Кавказьке мохіто? Дуже просто читайте далі...

Це охолоджуючий напій Азербайджану, дуже давній і смачний, як субтропічні фрукти. Спочатку беремо киплячу воду, наливає в склянку, туди додаємо лимон, м'яту, через 10-15 хвилин туди додаємо газовану воду. Потім звідти вийняти м'яту і лимон. І пийте на здоров'я.

Покрокове приготування

Шаг №1

лимон і м'ята

Вгору