Кавказькі котлети

8

Самі по собі котлети - це досить просте і смачне блюдо. Якщо подивитися на кількість видів котлет, то від їх різноманіття розбігаються очі. І добре, коли трапляються цікаві та легкі рецепти, м'ясних котлет в духовці зокрема.

Продукти
  • Яловичина - 700 грам
  • Сало - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Часник - 3 зубчики
  • Яйце - 1 шт
  • Сіль - за смаком
  • Чорний перець мелений
  • будь-які Приправи
  • Крім продуктів:
  • дерев'яні Шпажки
Покрокове приготування

Шаг №1

Необхідні інгредієнти для приготування кавказьких котлет.

Шаг №2

Як приготувати кавказькі котлети:

М'ясо, сало, цибулю і часник перекрутіть на м'ясорубці, встановивши насадку з великими отворами.

Шаг №3

Додайте у фарш яйце, приправити сіллю, перцем і спеціями.

Шаг №4

Добре перемішайте фарш.

Шаг №5

Сформуйте довгасті котлетки на шпажках. Викладіть кавказькі котлети на деко, застелений пергаментним папером.

Шаг №6

Духовку нагрійте до 200 градусів і відправте кавказькі котлети запікатися в духовку на 25 хвилин.
Готові кавказькі котлети можна подавати до столу.

Вгору