Картопляний салат в мексиканському стилі

12 12

Мексиканські салати не обходяться без кукурудзи, квасолі і, звичайно ж, гострого перцю. У цей салат також входять яйця, картопля і селеру.

Продукти
  • Картопля червоний або жовтий, дрібний (різаний на четвертинки) - 900 г
  • Квасоля чорна консервована (осушенная) - 1 склянка
  • Кукурудза консервована (осушенная) - 1 склянка
  • Перець чилі консервований, у гострому соусі (рубаний) - 1 шт.
  • Яйця (варені, рубані) - 6 шт.
  • Селера черешкова (нарізаний) - 1 склянка (приблизно 2 стебла)
  • ріпчаста Цибуля (рубаний) - 1/3 склянки
  • Сіль - 0,25 ч. л.+0,5 ч. л.
  • Майонез - 0,75 склянки
  • Яйця (різані скибочками) для сервірування (за бажанням)
Приготування

Як робити: Картопляний салат в мексиканському стилі? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати картопляний салат в мексиканському стилі:

1. Картоплю відварити у воді з додаванням 1/4 чайної ложки солі до готовності, приблизно протягом 15 хвилин. Осушити, дати злегка охолонути.

2. Приготувати заправку для картопляного салату. У великій мисці змішати майонез і 1/2 чайної ложки солі. Додати селеру, цибулю, перемішати.

3. У миску з заправкою викласти теплу картоплю і рубані яйця, перець чилі, кукурудзу і квасолю, акуратно перемішати. Накрити картопляний салат і помістити в холодильник мінімум на 6 годин, а краще-на 24.

Можна подати до цього картопляного салату чіпси з тортилії.

Вгору