Картопляний салат з болгарським перцем і томатною заправкою

5 1 5 хв. 10 хв.

Мега простий салат з картоплі! А якщо варити картоплю в мікрохвильовці, то салат буде готовий через 10 хвилин!

Продукти
  • Картопля - 3 шт. (180 г)
  • болгарський Перець маринований (або тушкована) - 50 г
  • Сік томатний з прянощами - 50 г
  • Масло рослинне (за бажанням) - за смаком
  • Сіль (за бажанням) - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Для картопляного салату нам знадобляться: картопля, маринований перець, пряний томатний сік. Якщо у вас звичайний томатний сік, тоді потрібна буде сіль. Також можна взяти рослинне масло.

Шаг №2

Картоплю миємо, відварюємо в мундирі або запікаємо. Можна приготувати картоплю в мікрохвильовці.

Шаг №3

Коли картопля охолоне, очистимо його від шкірки і наріжемо кубиками.

Шаг №4

Картоплю і нарізаний маринований перець змішуємо в салатнику. Додаємо томатний сік.

Шаг №5

Можна додати в салат картопляний зелень, але я люблю цей салат без додаткових добавок.
Приємного апетиту!

Вгору