Картопляний латкес

9

Картопляні оладки по-єврейськи. Незвичайний смак їм надають додані яблука. Дуже смачно!

Продукти
  • Картопля - 750 г
  • Яблука кисло-солодкі - 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
  • Яйця - 2 шт.
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Розпушувач - 0,5 ч. ложки
  • Сіль
  • - Рослинне масло
  • Сметана
Покрокове приготування
1 Картопляний латкес, шаг 1

Інгредієнти, щоб приготувати картопляний латкес.

:)
2 Картопляний латкес, шаг 2

Як приготувати картопляний латкес:

Очистити картоплю, цибулю та яблука. З яблук вийняти серцевину. Натерти все на крупній тертці. Я терла з допомогою кухонного комбайна, тому всі попередньо порізала на шматочки.

3 Картопляний латкес, шаг 3

Додати яйця, розпушувач, борошно і сіль.

4 Картопляний латкес, шаг 4

Добре перемішати.

5 Картопляний латкес, шаг 5

Викладати ложкою на розігріту олію і смажити картопляний латкес з двох боків до рум'яності.

6 Картопляний латкес, шаг 6

Подавати картопляний латкес зі сметаною.
Приємного апетиту!

Вгору