Картопляні погачи по-угорськи

8

Думаю, мій рецепт вам сподобається, так як угорська кухня має свій незвичайний смак. Можна сказати, що ні одна угорська страва не обходиться без солодкої паприки.

Продукти
  • Картопля – 500 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 3 ст. ложки
  • Паприка солодка мелена – 2 ч. ложки
  • Сухарі панірувальні – 100 г
  • Вегето – за смаком
  • Масло — для смаження
Покрокове приготування

Шаг №1

Очистіть і відваріть картоплю, приготуйте пюре, додайте вегету за смаком.
Цибулю дрібно наріжте, обсмажте в олії, всипте паприку і відразу вилийте зажарку в картопляне пюре. Гарненько картопля перемішайте, щоб пюре було рівномірно червоного кольору. Картопля повністю охолодіть, вбийте яйця.

Шаг №2

Додайте борошно і вимісити тісто. Змоченими у воді руками сформуйте невеликого розміру кульки.

Шаг №3

Обваляйте в панірувальних сухарях, сформуйте коржі і викладіть на плоску поверхню.

Шаг №4

Розігрійте масло в сковороді і відправте в неї картопляні вироби, випікайте з двох сторін до готовності.

Шаг №5

Готові погачи викладіть на серветку.

Шаг №6

Приємного апетиту!

Вгору