Картопляні котлети з тунцем

10 4 15 хв.

До таких котлет з картопляного пюре і тунця достатньо подати трохи зелені і ситний вечеря готова.

Продукти
  • Тунець, консервований шматочками в олії - 150 г, Картопляне пюре - 1 стакан
  • Паста каррі - 2-3 ст. л.
  • Лук зелений (дрібно рубаний) - 1 шт.
  • Яйце (злегка збите) - 1 шт.
  • Борошно - 0,25 склянки
  • Олія для смаження
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Рукола (аругула) для сервірування
  • Лимонні дольки для сервірування
Покрокове приготування
1 Картопляні котлети з тунцем, шаг 1

1. Тунця викласти у велику миску, додати пюре, пасту каррі, зелену цибулю і яйце.

:)
2 Картопляні котлети з тунцем, шаг 2

2. Посолити, поперчити і добре перемішати.

3 Картопляні котлети з тунцем, шаг 3

3. Розділити картопляно-рибний фарш на 4 рівні частини, сформувати з них котлети, обваляти в борошні, змішаної з сіллю і перцем.

4. У великій сковороді розігріти олію, викласти на сковороду котлети і смажити близько 3-4 хвилин з кожного боку до золотистого кольору.

5. Подавати котлети з руколою і лимонними часточками.

Вгору