Картопляні котлети з лівером

13 4 50 хв. 90 хв.

Мене завжди виручають картопляні котлети, люблю робити на обід. І гарнір і м'ясо:)

Продукти
  • Картопля - 1 кг
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Олія рослинна - 30 г
  • Борошно - 2-3 ст.л.
  • Перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Для начинки:
  • Печінка - 200 г
  • Легкі - 200 г
  • Курячі сердечка - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Олія рослинна - 3 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - пр смаком
Приготування

Як робити: Картопляні котлети з лівером? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати картопляні котлети з лівером:

1. Картоплю добре помити і відварити у мундирі. Гарячим очистити і пропустити через м'ясорубку або крізь сито. Посолити, додати яйце, трохи борошна. Добре вимішати. Картопляне тісто готове.

2. Помити, залити холодною водою і зварити до готовності печінка, легені і сердечка. Охолодити і пропустити через м'ясорубку.

3. Очистити і помити цибулю. Нарізати кубиками.

4. Розігріти сковороду, налити 3 ст. ложки рослинної олії. Обсмажити цибулю, помішуючи, до золотистого кольору 3-4 хвилини.

5. Додати в сковороду до цибулі м'ясний фарш, смажити 5 хвилин, помішуючи. Посолити і поперчити. Добре перемішати. Фарш готовий.

6. З картопляної суміші зробити коржик, покласти 1 ч. ложку фаршу, сформувати котлету. Так зробити все котлети.

7. Котлети обваляти в борошні.

8. Розігріти сковороду, налити рослинне масло. Картопляні котлети смажити на середньому вогні до рум'яної скориночки з двох сторін хвилини 2-3.

Покрокове приготування
1 Картопляні котлети з лівером, шаг 1

Картопляні котлети з лівером готові.
Подавати картопляні котлети теплими, зі сметаною або грибним соусом.
Приємного апетиту!

Вгору