Картопляні котлети з грибами і гранатом

13 4 60 хв. 60 хв.

Дуже цікавий рецепт до пісного столу. Рекомендую картопляні котлети з грибами і гранатом.

Продукти
  • Картопля - 10 шт.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Сухарі панірувальні - 2-3 ст. л.
  • Для засмажки:
  • Гриби - 200 г
  • Олія рослинна - 3 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Гранатові зерна - за смаком
Приготування

Як робити: Картопляні котлети з грибами і гранатом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати картопляні котлети з грибами:

1. Картоплю помити, почистити, нарізати кубиками. Поставити варитися до готовності близько 20 хвилин.

2. Злити воду. Готову картоплю ретельно розім'яти, додати вершкове масло, сіль, перець, яйця і добре перемішати. Включити духовку.

3. Додати 2-3 ст. ложки борошна. Все добре перемішати.

4. Картопляну масу розділити на кульки, сформовать картопляні котлети, обваляти в сухарях.

5. Покласти котлети на змащене маслом деко, змастити яйцем і випікати в розігрітій духовці 15-20 хвилин до золотистої скоринки при температурі 200 градусів.

6. Тим часом зробити грибну засмажку. Помити і нарізати гриби і цибулю.

7. Розігріти сковороду. Налити рослинне масло. Викласти гриби і цибулю. Смажити, помішуючи, 10-15 хвилин на середньому вогні. Посолити і поперчити. Додати гранатові зерна. Перемішати.

Подати картопляні котлети гарячими, з пилу, з жару, полити грибний засмажкою.

Приємного апетиту!

Вгору