Картопляні котлети

5 45 хв. 45 хв.

Дуже ніжні і пишні котлети з картопляного пюре. Можна подавати зі сметаною або з будь-яким соусом, як кому подобається.

Продукти
  • Картопля — 500 г
  • Масло вершкове — 1 ст. ложка
  • Яйця — 2 шт.
  • Перець чорний мелений — 1/2 ч. ложки
  • Зелень кропу — половина пучка
  • Сіль — за смаком
Приготування

Як робити: Картопляні котлети? Дуже просто читайте далі...

Відварити картоплю на пюре в підсоленій воді, злити воду і розім'яти з додаванням вершкового масла, жовтків, перцю і кропу. Додати сіль за смаком, перемішати.

Збити до густої піни білки і додати в пюре, акуратно перемішати і сформувати котлети.

Можна котлети обваляти в борошні. Смажити в розігрітій сковороді на олії кілька хвилин з обох сторін.

Вгору