Картопляні деруни з кабачком

10

Дуже смачні деруни з картоплі з цибулею і кабачком, спробуйте приготувати.

Продукти
  • Картопля — 1 кг
  • Кабачок — 1 штука (середнього розміру)
  • Яйця — 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста — 1 штука (велика)
  • Борошно — 3 столові ложки
  • Сіль — за смаком
  • Перець і приправи — за смаком
  • Олія соняшникова або оливкова олія — для смаження
  • Часник (за бажанням) — за смаком
  • Сметана (для подачі) — за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Картоплю натерти на дрібній тертці.

Шаг №2

Кабачок натерти на крупній тертці. Ріпчасту цибулю дрібно порізати. З'єднати всі інгредієнти разом.

Шаг №3

Додати збиті яйця, сіль, приправи. Все перемішати і додати просіяне борошно. За бажанням додати зелень.

Шаг №4

Нагріти олію на сковороді і починати смажити деруни, викладаючи ложкою на сковороду. При бажанні між дерунами можна покласти зубчики часнику. Смажити кожен драник до золотистого кольору.

Шаг №5

Їсти деруни потрібно гарячими, при бажанні зі сметаною. Величезне задоволення гарантоване.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

Вгору