Картопляне пюре з квашеною капустою і копченостями

9 4

Картопля вариться з квашеною капустою, беконом і копченими сардельками, готове блюдо має аромат копчення.

Продукти
  • Картопля (чищений і різаний) - 1 кг
  • Капуста квашена - 800 г
  • Сардельки копчені - 300 г
  • Бекон копчений - 400 г
  • Перець чорний горошком - 4 горошини
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 50 г
  • Масло вершкове - 25 г
  • Масло вершкове для сервірування
Покрокове приготування

Шаг №1

1. У великій каструлі довести до кипіння приблизно 2 л води, викласти в каструлю бекон, варити 5 хвилин.

Шаг №2

2. Викласти в каструлю картоплю, чорний перець та дрібку солі насипати. При необхідності долити води, щоб її рівень покривав вміст каструлі.

Шаг №3

3. На картоплю викласти капусту, а на капустяну подушку викласти сардельки, готувати на повільному вогні 30 хвилин.

4. Дістати з каструлі сарделі і бекон. Картоплю і капусту відкинути на друшляк, зарезервувавши рідина. Картоплю і капусту перекласти назад в каструлю.

5. Розім'яти картоплю з капустою до пюреобразного стану. Додати молоко, вершкове масло і достатню кількість води (в якій варилася картопля), щоб пюре набуло підходящу для вас консистенцію.

6. Подавати пюре з сарделями і беконом.

Вгору