Картопляно-рибні котлети

11 4

Ці котлети готуються з вареного лосося і картопляного пюре, з додаванням петрушки.

Продукти
  • Лосось свіжий - 450 г
  • Картопляне пюре - 450 г
  • Петрушка свіжа (рублена) - 30 г
  • Лимон - 1 зубчик
  • Лавровий лист - 1 шт.
  • Петрушка свіжа - 2-3 гілочки
  • Масло вершкове - 25 г
  • ріпчаста Цибуля (дрібно рубаний) - 1 шт.
  • Вівсяні пластівці (мелені) для панірування
  • Масло вершкове і рослинне для смаження
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Крес-салат для сервірування
Приготування

Як робити: Картопляно-рибні котлети? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати котлети рибні з картоплею:

1. Рибу порізати шматками і скласти в каструлю разом з часточкою лимона, лавровим листом і цілими гілочками петрушки, залити холодною водою, щоб вона покривала рибу. На середньому вогні довести масу до кипіння і готувати 5-7 хвилин. Осушити рибу.

2. Злегка охолоджену рибу перебрати (видалити кістки і шкірку). У великій сковороді розігріти 25 грам вершкового масла, висипати цибулю, готувати, помішуючи, до м'якого стану. Додати в сковороду шматочки рибного філе, картопляне пюре і рубану петрушку, поперчити за смаком.

3. Викласти картопляно-рибний фарш на присипану меленими пластівцями робочу поверхню, розділити на дві частини. Кожну частину розділити на 4 частини, з кожної сформувати котлети, обваляти в мелених пластівцях.

4. У великій сковороді розігріти олію і трохи вершкового масла, викласти котлети, смажити котлети рибні з картоплею до золотистого кольору з усіх сторін. Перекласти котлети на паперовий рушник, дати маслу трохи стекти, а потім котлети перекласти на тарілку. Подавати котлети рибні з картоплею з крес-салатом і соусом на вибір.

Вгору