Картопляно-грибний запіканка

7 80 хв.

Картопляна запіканка з грибами - пісне, вегетаріанське блюдо. Смачненько!

Продукти
  • 4 середні картоплини
  • 200 г грибів (у мене були свіжі, але і заморожені теж підуть)
  • 1 цибулина
  • 2-3 маринованих огірочка (за бажанням)
  • 2 ст. л. борошна
  • Сіль, перець
Приготування

Як робити: Картопляно-грибний запіканка? Дуже просто читайте далі...

1. Натерти картоплю на крупній тертці, додати борошно, сіль і перець.

2. Нарізати або пропустити через м'ясорубку гриби, нарізати цибулю крупно (протушкувати на сковорідці під кришкою гриби і цибулю), додати чорного перцю і солі. Огірочки порізати.

3. На фольгу, змащену маслом, викладати шарами - картоплю, гриби з цибулею, огірочки і знову картоплю.

Накрити фольгою і поставити в духовку при температурі 200 градусів. Запікати картопляну запіканку з грибами близько 40 хв.

4. Через 40 хвилин прибрати верхній шар фольги і залишити ще на 10-15 хв., до утворення золотистої скоринки.

якби не пост, я б ще зверху посипала сиром і додала б м'ясного фаршу.

Вгору