Картофельники з сиром

9 3

Якщо залишилося картопляне пюре, легко приготувати старе знайоме блюдо - картофельники. Може бути злегка на новий лад - в картоплю додамо м'яку фету.

Продукти
  • Картопляне пюре - 2 склянки, Цибуля ріпчаста, маленький, подрібнений - 1 шт.
  • Цибуля-різанець подрібнений (пір'я зеленого лука) - 2 ст. л.
  • Сир «Фета», розкришений - 1 склянка
  • Яйця велике, злегка збите - 1 шт.
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
  • Борошно
  • Сіль
  • Чорний перець
Приготування

Як робити: Картофельники з сиром? Дуже просто читайте далі...

1.Смешайте картоплю з ріпчастою (краще натерти цибулю на терці) і зеленим цибулею, сиром і яйцем. Посоліть і поперчіть.

2.Разогрейте 1 ст. л. олії в сковороді. Посипте руки борошном і сформуйте з картопляної суміші круглі котлетки. Смажте картофельники на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку (якщо потрібно, додайте в сковороду оливкової олії). Подавайте картофельники гарячими. Приємного апетиту!

Вгору