Картопля, запечена в духовці

6

Картоплю з ароматними спеціями запікається в духовці до золотистої скоринки, а потім посипається сиром.

Продукти
  • Картопля великий — 2 шт
  • Сир Монтерей Джек або інший напівтвердий сир — 60 г
  • Перець чилі мелений — 0,5 ч. л.
  • Кумін мелений — 0,25 ч. л.
  • Орегано сушений — 0,25 ч. л.
  • Олія рослинна — 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Картопля, запечена в духовці? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. У невеликій мисці змішати порошок чилі, кумін і орегано.

2. Картоплю добре вимити, розрізати повздовж приблизно на 10 частин, викласти на деко. Збризкати рослинним маслом, посипати сумішшю спецій, добре перемішати. Помістити деко в розігріту духовку на 40 хвилин, періодично помішуючи картоплю.

3. Готову картоплю посипати подрібненим на тертці сиром і запікати ще пару хвилин до розплавлення сиру.

Вгору