Картопля, запечена з м'ясом, грибами і сиром

10 4 25 хв.

Картоплю і гриби спочатку обсмажуються на сковороді, а потім запікаються в духовці з м'ясом під сирною скоринкою.

Продукти
  • Гриби печериці (різані скибочками) - 120 г
  • Картопля червоний (нарізаний великими шматками) - 600 г
  • Купати индюшиные (або фарш индюшиный) - 240 г
  • Сир швейцарський (подрібнений на тертці) - 90 г (приблизно 3/4 склянки)
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста (рубана) - 3 склянки
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Бульйон курячий - 0,5 склянки
  • Олія рослинна
  • Чебрець свіжий (рубаний) - 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Картопля, запечена з м'ясом, грибами і сиром? Дуже просто читайте далі...

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів.

2. Велику сковороду розігріти на середньо-сильному вогні. Купати випатрати, видалити плівку. Викласти м'ясо з купатов (фарш) на розігріту сковороду, смажити, помішуючи, до коричневого кольору, близько 5 хвилин. Відкинути м'ясо на друшляк, щоб стік жир.

3. Сковороду протерти паперовим рушником і поставити на середній вогонь. Покласти в сковороду вершкове олію, висипати цибулю і смажити, помішуючи, близько 4 хвилин. Потім додати в сковороду гриби, смажити ще близько 6 хвилин. Потім ввести картоплю, посолити овочі і готувати, помішуючи, приблизно 5 хвилин.

4. Ввести в сковороду з овочами смажене м'ясо і бульйон. Зняти сковороду з плити. Викласти цю суміш у жаростійку керамічну або скляну форму, змащену маслом. Зверху посипати сиром, накрити форму і помістити в розігріту духовку. Готувати страву близько 30 хвилин при 200 градусах.

Потім зняти кришку і помістити форму в духовку ще на 15 хвилин. Готову страву посипати чебрецем і подавати відразу ж.

Вгору