Картопля, запечена з шкіркою в духовці

5 1 10 хв. 60 хв.

Картопля, запечена з шкіркою в багатті, на природі – що може бути простіше і, одночасно, смачніше? А якщо для пікніка на повітрі зараз не сезон, можна приготувати запечену картоплю в шкірці в духовці і згадати улюблений смак і теплі літні дні)

Продукти
  • Картопля — 5 шт.
  • Олія — 30 г, Кріп — 0,25 пучка
  • Петрушка — 0,25 пучка
  • Сіль — 2-3 щіпки
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготуйте продукти для приготування печеної картоплі в шкірці в духовці.

Шаг №2

Як запекти картоплю з шкіркою в духовці:

Відберіть приблизно однакові за величиною бульби, ретельно очистіть їх від бруду щіткою і вимийте.

Шаг №3

Увімкніть духовку і розігрійте її до 200 градусів.

Злегка змастіть шкіру жиром (маслом). Потім хрестоподібно надріжте бульби і викладіть їх на деко. Посоліть.

Шаг №4

Запечіть при сильному нагріванні до готовності — коли печена картопля з шкіркою готовий, він розкривається в місці надрізу, як квітка. Приблизний час запікання картоплі в шкірці — 50 хвилин.

Шаг №5

Наріжте зелень.

Шаг №6

Подаючи картопля, запечена з шкіркою, до столу, можна покласти в отвір шматочок масла.

Співвідношення продуктів за смаком, так що можна брати більше або менше масла і зелені — як вам більше подобається!

Вгору