Картопля, запечена з кабачками

10

Смачне і легке блюдо. Може бути цілком самостійним, а можна приготувати запечену картоплю з кабачками як гарнір до м'ясних страв.

Продукти
  • Картопля - 6-7 шт. (600г)
  • Кабачки молоді - 2 шт. (400г)
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Масло рослинне для обсмажування
  • Сир твердий - 50г
  • Сметана - 200г
  • Зелень петрушки і кропу - по 1 гілочці
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування запеченої картоплі з кабачками.

Шаг №2

Як приготувати
запечену картоплю з кабачками:
Картоплю і кабачки нарізати не дуже тонкими кружальцями.

Шаг №3

Обсмажити картоплю на олії з двох боків до легкого рум'янцю. Кабачки обсмажити до м'якості.

Шаг №4

На деко викласти шарами картоплю і кабачки. Кожен шар посолити і поперчити.

Шаг №5

Сметану злегка посолити. Якщо сметана густа, її можна розбавити молоком. Полити сметаною картоплю з кабачками.

Шаг №6

Зверху посипати тертим сиром.

Шаг №7

Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. При подачі запечену картоплю з кабачками посипати рубаною зеленню.

Шаг №8

Готовий картопля, запечена з кабачками. Приємного апетиту!

Вгору