Картопля, тушкований з фрикадельками

7

Тушкована картопля з м'ясом — смачно, а з фрикадельками — ще смачніше!

Продукти
  • Картопля — 500 г
  • Фарш свинячий — 400 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Морква — 1 шт
  • Сіль — 1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений — 0,25 ч. ложки
  • Вода — 0,5-1 склянка
Покрокове приготування

Шаг №1

Цибулю очистити і дрібно нарізати.

Шаг №2

Змішати цибулю з фаршем, додати перець і половину солі. Ретельно вимісити.

Шаг №3

Скачати фрикадельки розміром з волоський горіх.

Шаг №4

На сковороді розігріти рослинне масло. Викласти фрикадельки, обсмажити їх з усіх сторін на сильному вогні до рум'яної скоринки (5-7 хвилин).

Шаг №5

Морква очистити, вимити, натерти на тертці, викласти до фрикадельок. Зменшити вогонь до середнього, перемішати і смажити ще 3-5 хвилин.

Шаг №6

Картоплю очистити, вимити й нарізати.

Шаг №7

У казанок скласти тюфтельки (разом з маслом, в якому вони обсмажувалися). Зверху викласти картоплю. Влити воду. Посолити. Накрити кришкою, довести до кипіння і тушкувати 20 хвилин.

Шаг №8

Приємного апетиту!

Вгору