Картопля по-андалузськи

7

Відварну картоплю під цибульним соусом-заправкою з оливковою олією і хересным оцтом.

Продукти
  • Картопля молода, зварену «в мундирі» - 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста, молодий, дрібний - 2 шт.
  • Олія оливкова
  • Оцет винний (хересний)
  • Сіль морська
  • Перець білий
  • Зелень петрушки рубана
Покрокове приготування

Шаг №1

Варену картоплю (теплий) очистити. Нарізати великими скибочками.

Шаг №2

Цибулю дрібно накришити.

Шаг №3

Для заправки змішати оцет, сіль і перець.

Шаг №4

Додати цибулю.

Шаг №5

Додати масло (у співвідношенні приблизно 6:1). Перемішати заправку.

Шаг №6

Картоплю полити заправкою. Посипати рубаною зеленню петрушки.

Шаг №7

Приємного апетиту!

Вгору