Караджорджева шницла (шніцель по-карагеоргиевски)

8 1

Свиняча вирізка, фарширована хамоном і бринзою.

Продукти
  • Свиняча вирізка - 300 г
  • Хамон серрано з/в - 50 г
  • Сир бринза (у ідеалі потрібен каймак) - 50 р
  • Панірувальні сухарі
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Борошно
  • Гірчиця російська - 2 ч.л.
  • Паприка мелена - на смак
Приготування

Як робити: Караджорджева шницла (шніцель по-карагеоргиевски)? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати шніцель зі свинини по-карагеоргиевски:

1. З філе вирізки відрізати товсту частину, близько 20 див. Зробити в ній поздовжній розріз, не до кінця, щоб можна було розгорнути філе «книжкою».

2. Відбиваємо м'ясо кухонним молотком. Солимо (я всередині не солив, бринза попалася дуже солона, і хамон солонуваті), перчимо, змащуємо гірчицею, посипаємо меленої червоною паприкою. Повторюємо ті ж маніпуляції з іншого боку.

3. На внутрішню частину філе викладаємо хамон (запросто можете замінити на бекон, або грудинку), бринзу. Загортаємо щільним рулетом.

4. Обвалюємо шніцель в борошні, потім в яйці, потім в сухарях. Повторюємо цю операцію ще раз. Потім гарненько прокатуємо рулет по столу, щільно притискаючи руками, щоб паніровка як слід закріпилася.

5. Далі обсмажуємо шніцель на сковороді з усіх боків, у великій кількості олії. Я ще «наздоганяв» в духовці 7 хвилин при 180 градусах.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Шаг №2

Шаг №3

Відбиваємо філе.

Шаг №4

Змащуємо гірчицею і посипаємо спеціями.

Шаг №5

Укладаємо хамон.

Шаг №6

На хамон бринзу.

Шаг №7

Звертаємо в рулет.

Шаг №8

Збиваємо яйце, у відповідній формі.

Шаг №9

Обвалюємо шніцель зі свинини в сухарях.

Шаг №10

Готовий шніцель зі свинини з хамоном і бринзою.

Шаг №11

Приємного апетиту!

Вгору