Капустяний салат з цибулею і журавлиною

10

Для цього салату можна взяти як цвітну капусту, так і брокколі, а можна навпіл. Також в салат додається зелений лук і сушена журавлина. Заправляється капустяний салат лимонно-імбирною заправкою.

Продукти
  • Капуста броколі та/або цвітна (розібрана на суцвіття) — 4 склянки
  • Цибуля червона (рубаний) — 1/3 склянки
  • Журавлина сушена — 0,25 склянки
  • нежирний Майонез — 3 ст. л.
  • Йогурт натуральний без добавок — 2 ст. л.
  • Лимонна цедра — 0,5 ч. л.
  • Лимонний сік — 2 ч. л.
  • Імбир свіжий (подрібнений на тертці) — 0,25 ч. л.
  • соєві Горіхи — 3 ст. л.
Приготування

Як робити: Капустяний салат з цибулею і журавлиною? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати капустяний салат з цибулею і журавлиною:

1. У великій мисці змішати майонез, йогурт, лимонну цедру, імбир і лимонний сік.

2. У миску з заправкою викласти суцвіття капусти, цибуля і журавлину, добре перемішати. Накрити миску і помістити капустяний салат в холодильник на 1-24 години.

3. Перед подачею посипати капустяний салат горішками.

Вгору