Капустяний салат

6 6

Готується салат з кольорової і брюссельської капусти, а подається з волоськими горіхами.

Продукти
  • Капуста брюссельська — 450 г (2,25 склянки)
  • Капуста цвітна (розібрана на суцвіття) — 3 склянки
  • Горіхи волоські (рубані) — 6 ст. л.
  • Сіль — 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений — 0,25 ч. л.
  • Лимонний сік — 0,5 ч. л.
Приготування

Як робити: Капустяний салат? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати капустяний салат:

1. Горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору, протягом приблизно 3 хвилин, періодично помішуючи. Зняти сковороду з плити.

2. Брюссельську капусту приготувати на пару протягом приблизно 10 хвилин, потім додати в пароварку цвітну капусту і готувати все разом ще 2 хвилини, до м'якого стану обох видів капусти.

3. Викласти капусту у велику миску, сіль, перець і лимонний сік, перемішати. Посипати капустяний салат смаженими горіхами. Подавати капустяний салат відразу ж.

Вгору