Капустяні оладки

9

Дуже смачно!

Продукти
  • Для тіста:
  • Свіжих дріжджів 20 г
  • Води 1 л
  • Цукор 1ст.л.
  • 1ст.л. Солі
  • Борошна 100 гр
  • Для добавки в тісто:
  • Невеликого качана капусти 1/2
  • Рослинного масла для смаження.
Приготування

Як робити: Капустяні оладки? Дуже просто читайте далі...

1. У теплій воді розчинити цукор, сіль, дріжджі. Потім додати борошно, замісити тісто, як на оладки, і залишити на 30-40 хв. в теплому місці, щоб підійшло.

2. Капусту дрібно нашаткувати, обсмажити на рослинному

маслі до готовності, посолити за смаком, перемішати,

остудити.

3. З'єднати тісто з тушкованою капустою, перемішати. Отриману масу викладати столовою ложкою на розігріту з рослинною олією сковороду і смажити з двох боків до золотистого кольору.

Джерело: http://tastydiet.livejournal.com/68602.html?thread=10121722

Вгору